Werken als monteur bij Verhoeven

Word jij enthousiast van het repareren van verschillende machines? Dan is een baan als monteur bij Verhoeven International misschien wel iets voor jou! Onze monteurs zijn het kloppend hart van onze organisatie, die het werk draaiende houden. Lees hier meer over de werkzaamheden, de verschillende monteursfuncties en ons bedrijf.

Wat doet een monteur bij Verhoeven?

Als monteur bij Verhoeven houd je je dagelijks bezig met het repareren, onderhouden en reviseren van wegenbouw- en grondverzetmachines. Bij Verhoeven word je opgenomen in een enthousiast team. Elke dag is anders en er is ruimte voor ontwikkeling, verdieping en verbreding.

Werken als monteur bij Verhoeven International

Verschillende monteursfuncties bij Verhoeven

Inmiddels beschikken we over meer dan 10 verschillende ondernemingen die allemaal onder Verhoeven International vallen. Dit resulteert dat we dus ook over verschillende monteursfuncties beschikken, namelijk:

  • Servicemonteurs: Als servicemonteur help jij zelfstandig klanten op locatie door het uitvoeren van service en reparatiewerkzaamheden aan hun wegenbouw- en grondverzetmachines en uitrustingsstukken.
  • Mechanisch monteurs: Als mechanisch monteur heb je ervaring in de technische branche en ben je flexibel ingesteld. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opbouwen, monteren, opstellen en controleren van werktuigen.
  • Allround monteurs: Als Allround monteur houd je je voornamelijk bezig met het repareren en onderhouden van grondverzet- en wegenbouwmachines. Verder repareer je ook uitrustingsstukken en rijwerken. Bij goed functioneren word je verder opgeleid tot keurmeester grondverzetmachines en mag je op locatie bij de klant servicewerkzaamheden verrichten.
  • Takeuchi opbouwmonteurs: Als opbouwmonteur ga je na een gedegen inwerkperiode meedraaien in een kundig en enthousiast team dat verantwoordelijk is voor het opbouwen en het voor aflevering gereed maken van graafmachines van het merk Takeuchi.
Bekijk de openstaande vacatures

Staan er geen vacatures open die passen bij jouw ambities? Stuur dan een open sollicitatie naar onze recruiter Kris Bax (kbax@verhoevenbv.com).

Verhoeven International

Nog niet eerder van ons bedrijf gehoord? Laten we ons dan even voorstellen. Verhoeven International is een familiebedrijf met ruim 65 jaar ervaring in grondverzetmachines, uitrustingsstukken en rijwerk. We verkopen en verhuren enkel producten van absolute A-kwaliteit. Verder zorgen we ook voor onderhoud, reparaties en revisies waardoor de machines van onze klanten zo min mogelijk stilstaan.

Benieuwd naar ons volledige verhaal? Bekijk dan de animatievideo en ontdek in 1,5 minuut wie we zijn, waar we vandaan komen en welke ondernemingen deel uitmaken van Verhoeven International.