Header Epiroc
Epiroc logo

Verhoeven International levert sinds kort Epiroc sloophamers in België. De sloophamers zijn niet alleen van de allerbeste kwaliteit, maar ook zeer eenvoudig in gebruik, duurzaam én onderhoudsvriendelijk. Met een Epiroc sloophamer wordt jouw graafmachine een veelzijdige tool voor het slopen van harde materialen en ondergronden. Op www.vematec.com vind je alle sloophamers van Epiroc en vraag je eenvoudig een offerte aan.

De topkwaliteit van Epiroc

Het merk Epiroc (voorheen Atlas Copco) komt uit Zweden en staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit producten en vooruitstrevende technologie. De Epiroc sloophamers zijn een ideale optie voor diverse sloopwerkzaamheden, zoals het breken van asfaltverhardingen, betonconstructies en rotsen.

De sloophamers zijn enorm krachtig, licht van gewicht en hebben een compact ontwerp. Daarnaast maakt het lage geluids- en trillingsniveau het voor jou en jouw omgeving aangenamer om te werken.

Let op: Epiroc sloophamers zijn alleen beschikbaar voor bedrijven gevestigd in België

Epiroc Sloophamers

Waarom kies je voor Epiroc?

  • Enorm krachtig
  • Laag geluids- en trillingsniveau
  • Compacte bouw en lichtgewicht

Vacatures

Heb jij altijd al willen werken in een familiebedrijf gespecialiseerd in grondverzetmachines en toebehoren? Bekijk dan onderstaande vacatures en wie weet zien we je binnenkort bij een van onze vestigingen in Ninove, Maarheeze of Zeewolde!

Geen items gevonden