Mobiel header Graaver
Graaver logo

In 2020 lanceerde Verhoeven International in samenwerking met 11 verhuurders van Takeuchi graafmachines het online verhuurplatform Graaver. Dé oplossing voor bedrijven en particulieren die tijdelijk een graafmachine nodig hebben.

De juiste graafmachine op het juiste moment

Via Graaver beschik je altijd over de juiste graafmachine op het juiste moment. Zodra je de machine niet meer nodig hebt, maakt iemand anders er gebruik van. Zo hebben we samen dus minder machines nodig en worden de machines die bij Graaver in gebruik zijn optimaal benut.

Daarnaast voldoen alle machines die je via Graaver huurt aan de strengste milieueisen en worden ze door de verhuurders zelf perfect onderhouden.

Graaver verhuur

Altijd een Graaver verhuurder bij jou in de buurt

Onze Graaver verhuurders bevinden zich verspreid over de hele Benelux, waardoor je altijd dicht bij huis kunt huren en bespaart op onnodige transportkosten. Op dit moment telt het Graaver netwerk 15 verhuurpunten. Dus heb jij binnenkort een graafmachine nodig? Huur dan via Graaver.com en ga in 3 eenvoudige stappen van klus naar klaar!

Eenvoudig een huurmachine aanvragen

Je hoeft op www.graaver.com alleen maar je postcode in te voeren en je ziet direct welke verhuurder het dichtst bij jou in de buurt bevindt. Ook de dag- en weekprijzen van de machines zijn meteen zichtbaar. Je kunt na de keuze van de machine vrijblijvend een offerte aanvragen voor de gewenste huurperiode, het eventuele transport en aanvullende uitrustingsstukken (drie bakken krijg je altijd standaard bij de verhuur!). De verhuurder neemt daarna contact met je op om de offerte door te spreken en de verhuur te bevestigen.

Vacatures

Heb jij altijd al willen werken in een familiebedrijf gespecialiseerd in grondverzetmachines en toebehoren? Bekijk dan onderstaande vacatures en wie weet zien we je binnenkort bij een van onze vestigingen in Ninove, Maarheeze of Zeewolde!

Geen items gevonden