Ontdek nieuwe types & bekijk occasions tijdens de demodagen!

In november organiseren we de Takeuchi demodagen bij onze vestigingen in Maarheeze en Zeewolde. Tijdens deze dagen kun je demodraaien met de allernieuwste Takeuchi types, waaronder de mobiele TB395W, de gloednieuwe TB320 en de volledig elektrische TB20e. Natuurlijk zijn de andere Takeuchi types ook aanwezig.

Ben je juist op zoek naar een gebruikte machine? Ook dan kun je een kijkje komen nemen tijdens onze demodagen. Op beide vestigingen presenteren we een groot assortiment aan occasions. Een groot deel is afkomstig uit onze eigen verhuurvloot. Dat betekent dat het voornamelijk jong gebruikte en tevens goed onderhouden Takeuchi mini- en midigravers zijn. Ben je nu al benieuwd welke occasions we aanbieden? Bekijk het overzicht op de Takeuchi occasion pagina.

Je bent van harte welkom op de volgende data:

Takeuchi Demodagen Maarheeze

  • Zaterdag 18 november van 11:00 tot 18:00
  • Zondag 19 november van 09:00 tot 16:00

Takeuchi Demodagen Zeewolde

  • Vrijdag 24 november van 15:00 tot 21:00
  • Zaterdag 25 november van 09:00 tot 17:00

Opening nieuwbouw Maarheeze

De demodagen zijn ook een mooie kans om ons volledig vernieuwde pand te komen bekijken in Maarheeze. In 2022 hebben we een nieuwbouw geplaatst ter uitbreiding van het bestaande pand, om meer werkplekken en een nieuwe ontvangsthal te creëren. Vervolgens is het bestaande pand van binnenuit volledig verbouwd. Hierdoor hebben we nu een hoofdkantoor met een mooie en moderne uitstraling.

Verhoeven International hoofdkantoor Maarheeze

Nog veel meer activiteiten…

Naast het proberen van de nieuwste Takeuchi types kun je op de demodagen ook:

  • Meedoen met de Takeuchi Cup! Een machinisten competitie waarbij een leuk spel wordt gespeeld met een Takeuchi minigraver. De machinisten die de snelste tijd neerzetten, winnen uiteraard leuke prijzen!
  • Meebieden met de VemaTec veiling! Je kunt hierbij (op inschrijving) bieden op diverse incourante VemaTec uitrustingsstukken.
  • Een demo draaien met diverse Schäffer wielladers. Let op: dit is enkel mogelijk bij de demodagen in Zeewolde.