Berco header
Berco logo

Berco is één van de productmerken voor rijwerk onderdelen bij Verhoeven Rijwerk. Berco is dé nummer 1 op het gebied van rijwerk onderdelen. De producten van Berco zijn van het sterkste staal gemaakt, om zo de zwaarste klussen te kunnen klaren.

Verhoeven is de exclusieve leverancier in de Benelux voor de rijwerk onderdelen van het Italiaanse merk Berco. De productiefaciliteiten van Berco bevinden zich in Coppara en Castelfranco Veneto in Italië, Campo Limpo in Brazilië, Hyderabad in India en Waukesha in de VS. De producten van Berco worden in meer dan 70 landen verkocht.

Het rijwerk wat Berco levert zijn geschikt voor de meest toonaangevende machinefabrikanten, waaronder Hitachi, Komatsu en New Holland. Bovendien is Berco gespecialiseerd in vervangende rijwerk onderdelen voor vrijwel ieder merk en type grondverzetmachines. Berco biedt dus steeds de juiste oplossing, of het nu gaat om het rijwerk voor graafmachines, bulldozers, minigravers of andere speciale machines. Zo bieden we bij Verhoeven een breed assortiment aan rijwerk onderdelen.

Berco rijwerk onderdelen

De beste kwaliteit en betrouwbaarheid

Het merk Berco is synoniem geworden voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf gebruikt alleen hoogwaardige materialen en geavanceerde productiemethoden om ervoor te zorgen dat zijn producten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestaties en duurzaamheid.

De kwaliteit van de rijwerk producten van Berco wordt gewaarborgd door:

  • Uitgebreide kwaliteitscontroles en -analyses;
  • Een volledig gemechaniseerd productieproces;
  • De continue ontwikkeling van technieken en materialen.

Bestel je Berco rijwerk onderdelen bij Verhoeven Rijwerk

Verhoeven Rijwerk is de exclusieve leverancier voor Berco rijwerk onderdelen in de Benelux. Op www.verhoevenrijwerk.nl ga je eenvoudig op zoek naar de juiste rijwerk onderdelen voor jouw machine. Vervolgens kun je deze ook gemakkelijk direct bestellen. Op de webshop profiteer je van scherpe prijzen en een snelle levering. Bestel je namelijk voor 15:00 uur op een werkdag, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Verhoeven Rijwerk logo

Vacatures

Heb jij altijd al willen werken in een familiebedrijf gespecialiseerd in grondverzetmachines en toebehoren? Bekijk dan onderstaande vacatures en wie weet zien we je binnenkort bij een van onze vestigingen in Maarheeze, Zeewolde of Ninove!