Cazo grijpers mobiel header
Cazo logo

Verhoeven International levert sloop-sorteergrijpers van het eigen merk VemaTec, maar sinds 2021 bieden we ook grijpers van het merk Cazo aan. Deze grijpers zijn gemaakt van een hoge kwaliteit staal en hebben een ingebouwde krachtige rotator en compact ontwerp, wat resulteert in duurzaamheid en een hoog belasting/remvermogen. Dit leidt tot een efficiëntere werkwijze.

Cazo biedt een breed assortiment aan sloop-sorteergrijpers met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, en streeft ernaar om voor ieder merk en type machine een passend product te ontwikkelen. De grijpers zijn uitgerust met 1, 2 of meerdere hydromotoren, afhankelijk van de grootte van de grijper. Daarnaast is er sprake van een lage opbouwhoogte en stofafdichtingen bij de scharnierpunten om te voorkomen dat er vuil in terechtkomt.

Fixed cilinder op alle grijpers

Het “fixed cilinder” principe is toegepast op alle grijpers van Cazo, wat inhoudt dat de cilinder van de grijper via een trekstang zijn kracht overbrengt op de andere schaal. Dit maakt de grijper compacter en vermindert de kans op interne hydraulische lekkage.

Als u kiest voor Cazo, profiteert u van een compact ontwerp, krachtige rotator, uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs. De VemaTec webshop biedt met de Cazo sloop-sorteergrijpers als aanvulling van de VemaTec grijpers, een aanbod voor iedereen.

Cazo sloop-sorteergrijpers

Bestel de sloop-sorteergrijpers van Cazo direct online

Op www.vematec.com vind je het gehele assortiment aan Cazo sloop-sorteergrijpers. Bovendien kun je direct een prijs aanvragen voor de producten. Onze specialisten zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen.

VemaTec logo

Onze internationale merken

Inmiddels hebben we ons ontwikkeld van lokale tot internationale speler op het gebied van grondverzetmachines, uitrustingsstukken, rijwerk en de serviceverlening hieraan.

RTD Mining
VTS Track Solutions
VMT International
Fargo Drives
RTD Raupen Technik