RTD mining
RTD mining logo

RTD Mining is specialist in rijwerk onderdelen voor machines in de mining industrie over de hele wereld. RTD Mining is onderdeel van Verhoeven International, die al zo’n 65 jaar ervaring en kennis heeft op het gebied van rijwerk en rijwerk onderdelen. Kort na de Tweede Wereldoorlog, in 1957, werd Verhoeven International opgericht door Tinus Verhoeven, die begon met het verkopen en repareren van machines die werden ingezet bij de wederopbouw van Nederland.

De beste rijwerkonderdelen van topmerken

Is het rijwerk van je graafmachine of bulldozer versleten en ben je op zoek naar vervangende onderdelen? Dan ben je bij RTD Mining aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer aan het werk kunt. Onze rijwerk onderdelen zijn van de merken Berco en VemaTrack en zijn van de beste kwaliteit. Alle producten zijn getest onder de meest veeleisende omstandigheden om optimale prestaties op ieder terrein te garanderen.

RTD mining

Een offerte aanvragen voor de juiste rijwerk onderdelen

Vraag eenvoudig een offerte aan voor jouw gewenste rijwerk onderdelen via de website van RTD Mining. Hierbij vul je vervolgens ook in wat jouw machine is, zo kunnen we direct achterhalen welke rijwerk onderdelen geschikt zijn voor je machine.

Vervolgens zorgen we ervoor dat we je aanvraag zo snel mogelijk oppakken. Profiteer van een snelle levering en scherpe prijzen.

Vacatures

Heb jij altijd al willen werken in een familiebedrijf gespecialiseerd in grondverzetmachines en toebehoren? Bekijk dan onderstaande vacatures en wie weet zien we je binnenkort bij een van onze vestigingen in Maarheeze, Zeewolde of Ninove!