Vereco verhuur
Logo Vereco Verhuur

Vereco iszakelijke verhuurspecialist van uitsluitend de allerbeste grondverzetmachines en uitrustingsstukken zonder machinist. Iedere machine die je bij ons huurt, verkeert in topconditie en is gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Want alleen A-merken veroveren een plekje in onze verhuurvloot. Vanuit onze vestigingen in Maarheeze en Zeewolde helpen wij jou verder wanneer je tijdelijk een graafmachine nodig hebt!

Grondverzet­machine verhuur

Zodra een grondverzetmachine twee jaar oud is, gaat hij met pensioen. Dus je weet zeker dat je altijd een jonge machine huurt voor de beste prijs. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan staat onze eigen service-afdeling 24/7 voor jou paraat. Wij helpen je jouw klus te klaren!

Stel je eigen huurmenu samen

Je huurt bij Vereco mini- en midigravers van het Japanse merk Takeuchi. Dit zijn machines die zeer comfortabel, krachtig en intuïtief te besturen zijn. Ook kun je bij ons terecht voor wielladers van het Duitse merk Schäffer. Deze wielladers zijn van degelijke kwaliteit, super wendbaar en inzetbaar voor elke agri- of bouwklus.

Elke grondverzetmachine die je bij ons huurt, is standaard uitgerust met drie bakken. Maar voor ieder specialistisch karwei huur je bij ons ook de bijbehorende uitrustingsstukken tegen een scherpe prijs. Verder kunnen wij ook het transport van de machines en uitrustingsstukken van- en naar de gewenste locatie voor je regelen.

Vereco Verhuur

Je mag bij Vereco zelf kiezen of je een grondverzetmachine wilt huren voor één dag, een week, een maand, een paar maanden of nog langer. Wij denken graag mee in het belang van jouw klus en onderneming. Als je een bepaalde machine langere tijd wilt huren, neem dan vooral persoonlijk contact met ons op, zodat Vereco Verhuur een scherpe offerte op maat voor je kan maken.

(Helaas verhuren wij niet aan particulieren)

Vacatures

Heb jij altijd al willen werken in een familiebedrijf gespecialiseerd in grondverzetmachines en toebehoren? Bekijk dan onderstaande vacatures en wie weet zien we je binnenkort bij een van onze vestigingen in Maarheeze, Zeewolde of Ninove!