Verhoeven Rijwerk mobiel header
Verhoeven rijwerk

Verhoeven International is in 1957 gestart met het repareren van rijwerk. Vlak na de Tweede Wereldoorlog was er een grote vraag naar machines voor de wederopbouw van Nederland. Grondlegger Tinus Verhoeven begon als smidszoon met het repareren en verkopen van het rijwerk van machines en ontwikkelde al snel een specialisatie in het oplassen van rijwerk onderdelen.

Tegenwoordig is Verhoeven Rijwerk nog steeds een grote internationale speler in de markt. We beschikken over enorm veel kennis op het gebied van rijwerk. Je kunt bij Verhoeven Rijwerk terecht voor advies én onderdelen van de beste kwaliteit.

De beste kwaliteit met VemaTrack & Berco

Het assortiment van Verhoeven Rijwerk bestaat uit de twee topmerken Berco en VemaTrack. VemaTrack is ons eigen merk en heeft degelijke, slijtvaste en robuuste rijwerk onderdelen met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Kies je voor het Italiaanse merk Berco, dan profiteer je van de állerbeste kwaliteit rijwerk onderdelen van Europa. Berco staat al decennialang op de nummer één wat betreft rijwerk onderdelen.

Verhoeven Rijwerk revisie

Bestel jouw rijwerk onderdelen online

Wil je eenvoudig en snel de juiste rijwerk onderdelen voor jouw machine vinden? Bestel ze dan online via www.verhoevenrijwerk.nl! Op de Verhoeven Rijwerk webshop kun je eenvoudig zoeken naar de juiste rijwerk onderdelen voor jouw machine. Vul je merk en type, OEM nummer of de afmetingen van je rubbertracks in en je krijgt de juiste rijwerk onderdelen als resultaat. Deze kun je vervolgens direct bestellen.

Je profiteert van scherpe prijzen en een snelle levering. Voor alle rijwerk onderdelen die op voorraad zijn geldt: op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag verzonden.

Vacatures

Heb jij altijd al willen werken in een familiebedrijf gespecialiseerd in grondverzetmachines en toebehoren? Bekijk dan onderstaande vacatures en wie weet zien we je binnenkort bij een van onze vestigingen in Maarheeze, Zeewolde of Ninove!