VemaTec
VemaTec logo

VemaTec is het merk voor uitrustingsstukken van Verhoeven International. We verkopen uitrustingsstukken zoals graafbakken, snelwissels, rippers en sloophamers van ons eigen merk. Daarnaast zijn we in de Benelux importeur van Auger Torque, Esco en Cazo, waarmee we ons assortiment uitbreiden met onder andere grondboren, messenstaal en sloop-sorteergrijpers. Met dit brede aanbod kunnen we altijd de producten aanbieden die jij zoekt.

VemaTec heeft door middel van jarenlange ontwikkelingen en ervaringen een diepgaande kennis van de markt en haar eindgebruikers verworven. We begrijpen wat onze klanten nodig hebben op het gebied van service en producten, omdat we alles al eens hebben meegemaakt.

Bestel je uitrustingsstukken gemakkelijk online

Op zoek naar nieuwe uitrustingsstukken voor je graafmachine? Je vindt ons uitgebreide assortiment op www.vematec.com. Hier kun je diverse producten direct bestellen, of je vraagt eenvoudig een offerte aan.

Door middel van een handige filter voor je merk en type krijg je alleen de producten te zien die passen aan jouw machine. Zo zoek je nog eenvoudiger naar het juiste uitrustingsstuk én voorkom je dat je het verkeerde product bestelt.

VemaTec uitrustingsstukken

Bovendien delen we op de VemaTec website graag onze kennis. Dit doen we regelmatig door middel van video’s of blogs. Zo schrijven we bijvoorbeeld over tips bij het werken met een sloophamer of maken we een video’s over het koppelen van verschillende uitrustingsstukken aan je machine.

En heb je hulp nodig bij de reparatie van een uitrustingsstuk? Ook dan helpen we je graag. We kunnen jouw uitrustingsstukken repareren in één van onze werkplaatsen. Heb je een kapot uitrustingsstuk van een ander merk? Geen probleem, ook dan staan we voor je klaar.

Vacatures

Heb jij altijd al willen werken in een familiebedrijf gespecialiseerd in grondverzetmachines en toebehoren? Bekijk dan onderstaande vacatures en wie weet zien we je binnenkort bij een van onze vestigingen in Maarheeze, Zeewolde of Ninove!