Header VTS Track Solutions
VTS logo

VTS Track Solutions is jaren geleden opgericht door Verhoeven International en is specialist in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en onderhouden van rupsonderstellen en powerpacks. VTS is ontstaan omdat er een groeiende vraag was naar volledig operationele rupsonderstellen. Bij VTS zorgen ze ervoor dat jouw ideale machine zich op rupsen kan verplaatsen. Ongeacht de omstandigheden en de ondergrond. Zij leveren een volledig operationeel rupssysteem voor bijvoorbeeld hoogwerkers, funderingsmachines, landbouwmachines, kranen en vele andere toepassingen.

Rupsonderstellen en powerpacks

De rupsonderstellen van VTS zijn multifunctioneel inzetbaar. Een rupsonderstel wordt geconstrueerd voor belastingen van 300 kg tot 400.000 kg. Er is keuze uit rubber tracks, staal tracks, uitschuifbare rupsonderstellen en High Speed rupsonderstellen. Per rupsonderstel zijn er veel verschillende modellen beschikbaar, maar ook voor maatwerk kun je bij VTS Track Solutions terecht. VTS is namelijk gespecialiseerd in rupsonderstellen die zij in eigen huis voor de klant ontwikkelen/ontwerpen en op een efficiënte wijze samenstellen uit standaardcomponenten en standaardmodules. Op deze manier is de klant verzekerd van perfect passend maatwerk, scherpe prijzen en korte doorlooptijden.

Powerpacks vormen de oplossing voor rupsonderstellen. Powerpacks worden gebruikt voor het aandrijven van rupsonderstellen of andere toepassingen. Bij VTS kun je terecht voor elektrische powerpacks, elektrisch hydraulische powerpacks, elektrisch accu powerpacks en brandstof powerpacks. Iedere powerpack wordt klant specifiek gebouwd, zodat het aan alle wensen voldoet.

VTS Electric Power System

De vraag naar elektrische, emissieloze machines stijgt en zal uiteindelijk de standaard worden. Het elektrificeren van jouw bestaande of nieuwe machine kan een duur, ingewikkeld en tijdrovend proces zijn. Om dit proces te vereenvoudigen heeft VTS Track Solutions haar product configurator uitgebreid met het Electric Power System (EPS). Dit betekent dat we vanaf nu niet alleen standaard hydraulische aangedreven rupsonderstellen aanbieden, maar ook complete elektrische rupsmobiele oplossingen. Met behulp van onze EPS Configurator kun je nu samen met een van de collega’s van VTS het perfect passende rupsonderstel samenstellen en voorzien van een volledige elektrische aandrijflijn.

Vacatures

Heb jij altijd al willen werken in een familiebedrijf gespecialiseerd in grondverzetmachines en toebehoren? Bekijk dan onderstaande vacatures en wie weet zien we je binnenkort bij een van onze vestigingen in Maarheeze, Zeewolde of Ninove!