Header mobiel over ons VI

Verhoeven International, dé specialist in grondverzetmachines, rijwerk, uitrustingsstukken & service

Verhoeven International

Verhoeven International is een familiebedrijf met inmiddels al 65 jaar ervaring in grondverzetmachines, rijwerk en uitrustingsstukken. Benieuwd naar ons verhaal? Bekijk dan de animatievideo en ontdek in 1,5 minuut wie we zijn, waar we vandaan komen en welke ondernemingen deel uitmaken van Verhoeven International.

Verhoeven International Animatie video

Samen verzetten we bergen

Bij Verhoeven verzetten we bergen om aan je wensen te voldoen. Door maximaal mee te denken, vinden we de oplossing die het beste werkt voor jou. Altijd doorgraven om het nóg beter te doen. Aan die betrokkenheid en gedrevenheid herken je de Verhoeven mentaliteit.

Wij zorgen ervoor dat het werk altijd kan doorgaan. Nuchter en met een glimlach. Zo zijn we groot geworden als familiebedrijf. Gastvrij en met oog voor de mensen achter de machines. Met elkaar bouwen aan duurzame relaties.

Verbondenheid schept vertrouwen en dat is de grond onder alles wat we doen. Het heeft ons gebracht waar we nu staan en brengt ons telkens verder.

Vertrouwen in jezelf is daarbij net zo belangrijk als vertrouwen in elkaar. Niet voor niets is elke Verhoeven onderneming begonnen als pionier. Zelf het terrein verkennen, zelf de weg vrijmaken. Optimistisch en ondernemend, het beste resultaat behalen voor de klant.

We zijn trots op wat we elke dag op de Verhoeven-manier bereiken. Het familiegevoel blijft overeind, ook nu onze familie steeds verder groeit. We blijven elkaar opzoeken om het beste uit elkaar te halen. Collega’s, partners en klanten. Wat je ambities ook zijn, Verhoeven doet er graag nog een flinke schep bovenop.

Verhoeven International

Bekijk onze brochure

Het familiegevoel blijft overeind

Kort na de Tweede Wereldoorlog start Tinus Verhoeven samen met zijn broer met het oplassen van rijwerkonderdelen van grondverzetmachines. Deze machines hebben gewerkt aan de wederopbouw van Nederland.

Geschiedenis

Vacatures

Heb jij altijd al willen werken in een familiebedrijf gespecialiseerd in grondverzetmachines en toebehoren? Bekijk dan onderstaande vacatures en wie weet zien we je binnenkort bij een van onze vestigingen in Maarheeze, Zeewolde of Ninove!