Takeuchi Benelux header
Takeuchi

Takeuchi representeert de absolute top in minigravers, midigravers en schrankladers. Het assortiment loopt uiteen van de kleinste TB210R van 1 ton, die zelfs door je kamerdeur past, tot de enorm krachtige TB2150 van 15 ton.

Klaar voor ’t echte werk? Kies voor een Takeuchi graafmachine

Vakmensen over de hele wereld vertrouwen blind op onze grondverzetmachines. Daarom maken we machines die altijd blijven doorgaan, honderd procent betrouwbaar & onverwoestbaar. Elke Takeuchi verdient zich dubbel en dwars terug door de lange levensduur en hoge restwaarde.

Al onze machines zijn ontworpen met de mens als uitgangspunt. Comfortabel, krachtig en intuïtief – een verlengstuk van de professional. Alles werkt precies zoals je wilt dat het werkt. Daarnaast zijn er talrijke opties voor uitbreidingen en maatwerkmogelijkheden. Dit varieert van het installeren van een overdruksysteem, het opbouwen van LED lampen en opstaproosters tot het afleveren van de machine in de gewenste bedrijfskleuren.

Takeuchi Benelux minigraver

Totale controle, altijd en overal

Takeuchi is het resultaat van meer dan 50 jaar innovatie en continue doorontwikkeling. Voor de Benelux vertalen we hoogstaande Japanse technologie naar oplossingen die in jouw werkgebied het beste presteren.

Je kunt bij Takeuchi Benelux ook terecht voor onderdelen voor jouw machine. En natuurlijk staan we voor je klaar wanneer je Takeuchi (spoed)service, onderhoud en/of keuringen nodig heeft. Dit kan in onze werkplaatsen in Maarheeze, Zeewolde of Ninove. En met onze compleet uitgeruste servicebussen komen we indien gewenst bij je op locatie, om reparaties, onderhoud en veiligheidskeuringen uit te voeren.

Vacatures

Heb jij altijd al willen werken in een familiebedrijf gespecialiseerd in grondverzetmachines en toebehoren? Bekijk dan onderstaande vacatures en wie weet zien we je binnenkort bij een van onze vestigingen in Maarheeze, Zeewolde of Ninove!