Raupen technik Deutschland
Raupen Technik Deutschland

Raupen Technik Deutschland is onderdeel van Verhoeven International en levert rijwerk onderdelen in Duitsland. In 1957 is Verhoeven International gestart met het repareren en verkopen van rijwerk voor machines die hebben meegeholpen aan de wederopbouw van Nederland na de Tweede Wereldoorlog. De grondlegger van het merk, Tinus Verhoeven, ontwikkelde al snel een specialisatie in het oplassen van rijwerk onderdelen.

Tegenwoordig is RTD nog steeds een grote speler op de markt van rijwerk onderdelen. We beschikken over enorm veel kennis en ervaring op het gebied van rijwerk. Je kunt bij RTD dan ook altijd terecht voor onderdelen én advies van uitstekende kwaliteit.

Topmerken VemaTrack & Berco

RTD biedt een assortiment van twee topmerken: Berco en VemaTrack. Het eigen merk van Verhoeven, VemaTrack, levert slijtvaste, degelijke en robuuste rijwerk onderdelen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Indien je kiest voor het Italiaanse merk Berco, profiteer je van de beste kwaliteit rijwerk onderdelen in Europa. Berco staat al decennialang op nummer één als het gaat om rijwerk onderdelen.

Verhoeven Rijwerk revisie

Nieuwe rijwerk onderdelen online bestellen

Ga gemakkelijk en snel op zoek naar de juiste rijwerk onderdelen voor jouw machine en bestel deze eenvoudig online via www.raupentechnik.de. Op onze webshop kun je zoeken naar de geschikte onderdelen door het invoeren van het merk en type van jouw machine, OEM nummer of de afmetingen van je rubbertracks. Het resultaat geeft de juiste rijwerk onderdelen die je direct kunt bestellen.

Je profiteert altijd van aantrekkelijke prijzen en een snelle levering. Voor alle onderdelen die op voorraad zijn, geldt dat ze dezelfde dag verzonden worden wanneer je ze op werkdagen voor 15:00 uur bestelt.

Vacatures

Heb jij altijd al willen werken in een familiebedrijf gespecialiseerd in grondverzetmachines en toebehoren? Bekijk dan onderstaande vacatures en wie weet zien we je binnenkort bij een van onze vestigingen in Maarheeze, Zeewolde of Ninove!