VemaTrack mobiel header
VMt International logo

VMT International is leverancier van het productmerk VemaTrack, specialist in rijwerk onderdelen. VMT is een wereldspeler geworden dankzij de reputatie voor hands-on mentaliteit, persoonlijke service en hoge kwaliteit producten van VemaTrack.

VMT werkt met een dealernetwerk van over de hele wereld. Alle partners zijn zorgvuldig geselecteerd. De focus ligt op de lange termijn. Dat geldt voor de levensduur van de VemaTrack producten, maar ook voor de samenwerkingen die we aangaan met de dealers. We hechten veel waarde aan onze kernwaarden, die we hieronder uitlichten. Je kunt daardoor vertrouwen op een leverancier die voldoet aan haar verplichtingen.

De kernwaarden van VMT International

VMT International hanteert een aantal kernwaarden waar we veel waarde aan hechten.

Snelle levering
Korte levertijden van de rijwerk onderdelen zijn essentieel, omdat je zo snel mogelijk weer aan het werk wilt. Daarom houden we de voorraden lokaal, zodat alles snel verzonden kan worden.

Gegarandeerde kwaliteit
De producten van VemaTrack zijn degelijk, robuust en slijtvast. Door gebruik te maken van feedback uit het veld kan onze R&D afdeling de rijwerk onderdelen steeds verder door ontwikkelen. Daarnaast voeren we constant kwaliteitscontroles uit.

Compleet assortiment
De rijwerk onderdelen passen op vrijwel alle gangbare machinemerken. Met dit complete assortiment aan producten zorgen we ervoor dat we altijd een passende oplossing voor onze klant hebben.

Afspraak = afspraak
Bij VemaTrack houden we ons altijd aan ons woord. Een kwaliteit waar je op kunt vertrouwen en een levertijd waar je op kunt rekenen. VemaTrack levert altijd.

Ongeëvenaarde marktkennis
VMT International is onderdeel van Verhoeven International, wat al zo’n 65 jaar ervaring heeft op het gebied van rijwerk onderdelen. We ontwikkelen nieuwe kennis op basis van deze ervaring. We weten wat onze doelgroep belangrijk vindt.

Voordeel van een wereldspeler
De rijwerk onderdelen van VemaTrack worden over de hele wereld verkocht met VMT International. Deze globale expertise zetten we in om hét antwoord te geven op de vraag naar rijwerk onderdelen van uitstekende kwaliteit. Tegen degelijke prijzen die zijn afgestemd op de lokale behoeften.

VMT International rijwerk onderdelen

Vacatures

Heb jij altijd al willen werken in een familiebedrijf gespecialiseerd in grondverzetmachines en toebehoren? Bekijk dan onderstaande vacatures en wie weet zien we je binnenkort bij een van onze vestigingen in Maarheeze, Zeewolde of Ninove!

Werken bij een echt
familie bedrijf

Alle vacatures