Fargo Drives
Fargo Drives logo

Voor rijmotoren van de beste kwaliteit kun je al jarenlang bij Fargo Drives terecht. De rijmotoren van je machine leveren zwaar werk, waardoor ze waarschijnlijk niet de gehele levensduur van je machine meegaan. Wanneer je rijmotor versleten is, kun je een originele rijmotor terugplaatsen. Fargo Drives biedt echter een slimmere oplossing: een alternatieve rijmotor van dezelfde kwaliteit en specificaties als het origineel, maar met twee belangrijke voordelen: een snellere levertijd en een lagere prijs. Onze rijmotoren zijn voordelig geprijsd, direct uit voorraad leverbaar en worden standaard geleverd met een fabrieksgarantie van 1 jaar.

Bestel je rijmotoren direct online

Wanneer je rijmotor vervangen moet worden, wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Op www.fargo-drives.com kun je direct vervangbare rijmotoren voor je machine bestellen. We garanderen dat de rijmotoren op de machine past die jij in de zoekbalk invult.

Je bestelt eenvoudig een nieuwe rijmotor voor je machine én profiteert van een snelle levering en scherpe prijzen. Bestel je een voorradig product voor 15:00 uur op een werkdag? Dan verzenden we het dezelfde dag nog!

Op de Fargo Drives webshop vind je rijmotoren van ons eigen merk, maar ook van andere topmerken, zoals Doosan of Bonfiglioli. Hiermee zorgen we voor een groot aanbod waardoor je nooit lang op een passende rijmotor hoeft te wachten.

Profiteer van 10% korting bij twee eindaandrijvingen

Als je twee eindaandrijvingen aanschaft op de Fargo Drives webshop, krijg je standaard 10% korting. We adviseren je namelijk om altijd twee aandrijvingen tegelijk te kopen. Vaak als één aandrijving vervangen moet worden, is de andere ook bijna aan vervanging toe. Door beide tegelijk te vervangen, voorkom je dat je machine later weer stilstaat vanwege een versleten aandrijving.

Vacatures

Heb jij altijd al willen werken in een familiebedrijf gespecialiseerd in grondverzetmachines en toebehoren? Bekijk dan onderstaande vacatures en wie weet zien we je binnenkort bij een van onze vestigingen in Maarheeze, Zeewolde of Ninove!