Header Auger Torque
Auger Torque

Auger Torque is een van de merken uitrustingsstukken waar Verhoeven exclusieve importeur van is. Verhoeven levert uitrustingsstukken van het eigen merk VemaTec, maar is ook importeur van andere merken, waaronder Auger Torque. We verkopen deze uitrustingsstukken in de Benelux. Op www.vematec.com vind je alle uitrustingsstukken van Auger Torque en vraag je eenvoudig een offerte aan.

Het merk Auger Torque komt uit het Verenigd Koninkrijk en is onderdeel van Kinshofer Group. Het merk is wereldwijd marktleider op het gebied van grondboren en toebehoren. Daarnaast leveren we andere uitrustingsstukken van Auger Torque, waaronder heggenscharen en betonmolens.

Auger Torque heeft een uitstekende reputatie opgebouwd vanwege de betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties van zijn producten. Ze zetten sterk in op innovatie. Bij de ontwikkeling van nieuwe uitrustingsstukken worden dan ook de meest vooruitstrevende technologieën toegepast.

Auger Torque

Klantgerichte aanpak

Auger Torque werkt vanuit een sterke visie en luistert altijd naar de markt. Ze gaan met klanten in gesprek om hun problemen te achterhalen. Aan de hand daarvan bepalen ze waar de aandachtspunten liggen en gaan ze aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe producten of passen ze hun producten aan.

Het lukt Auger Torque door deze klantgerichte aanpak om praktische ideeën op te zetten naar concrete toepassingen. Dit zorgt ervoor dat hun uitrustingsstukken de toegevoegde waarde hebben: ze maken het werken efficiënter en eenvoudiger én verhogen het rendement.

Waarom kies je voor Auger Torque?

  • Marktleider voor grondboren aan graafmachines
  • Innovatieve producten
  • Uitgebreide kwaliteitsanalyses
  • Bewezen topkwaliteit
  • Duurzame producten

Vacatures

Heb jij altijd al willen werken in een familiebedrijf gespecialiseerd in grondverzetmachines en toebehoren? Bekijk dan onderstaande vacatures en wie weet zien we je binnenkort bij een van onze vestigingen in Maarheeze, Zeewolde of Ninove!

Werken bij een echt
familie bedrijf

Alle vacatures