Mobiel header Schäffer
Schäffer Nederland logo

Schäffer Nederland is sinds 2020 de Nederlandse importeur van de wielladers van het Duitse merk Schäffer. We bieden met meer dan 40 verschillende Schäffer modellen altijd de juiste wiellader voor jouw toepassing in de agri- of bouwsector.

De bestuurder van de Schäffer wiellader staat centraal

De manier waarop de Schäffer wielladers ontworpen en geproduceerd worden is uniek. De grondslag van dit absolute verschil ligt in de ervaring van meer dan 60 jaar. De focus bij de ontwikkeling van Schäffer shovels ligt op de bestuurder van de wiellader. We willen zijn werk veiliger, comfortabeler en meer rendabel maken.

Schäffer wielladers kenmerken zich door een zeer hoge kwaliteit van materialen en een lange levensduur. Dat is ook de reden dat veel gebruikers van Schäffer heel lang trouw blijven aan het merk. De souplesse van het rijden, de kracht bij het oppakken van een last en de grote hoeveelheden die de wielladers kunnen tillen zijn belangrijke pluspunten.

Schäffer rode wiellader agri

Uitgebreid assortiment

Het assortiment bestaat uit (mini) wielladers tot 6 ton en telescopische wielladers tot 13 ton. Ook is er een selectie aan elektrische machines beschikbaar. De wielladers voor de agri sector hebben de kenmerkende rode Schäffer kleur. De varianten voor bouw en industrie zijn geel van kleur.

De wielladers voor bouw & industrie zijn voorzien van een lagere voorwagen en een krachtige hefcilinder met een verzwaard hefframe. Zo zijn deze machines beter toegerust op het heffen en transporteren van zware lasten. De wielladers voor de agri sector zijn door hun hogere voorwagen ideaal voor het verplaatsen en wegzetten van producten op hoogte, zoals het leegrijden van stallen, het voeren van dieren en/of het vullen van een voermengwagen.

Op de wielladers van Schäffer zijn talrijke toepassingsmogelijkheden en de verschillende opbouwopties mogelijk. Ook garanderen we een optimale service. Bij ons kun je altijd terecht voor het bestellen van onderdelen en onderhoud of reparaties aan je shovel.

Vacatures

Heb jij altijd al willen werken in een familiebedrijf gespecialiseerd in grondverzetmachines en toebehoren? Bekijk dan onderstaande vacatures en wie weet zien we je binnenkort bij een van onze vestigingen in Maarheeze, Zeewolde of Ninove!