VemaTrack mobiel header
VemaTrack

VemaTrack is het productmerk voor rijwerk onderdelen van Verhoeven International. De VemaTrack rijwerk onderdelen zijn slijtvast, robuust en degelijk. Door middel een dealer netwerk van ons merk VMT International kunnen we VemaTrack over de hele wereld verkopen. VemaTrack is in 2007 ontstaan om een antwoord te geven op de vraag naar rijwerk onderdelen van hoge kwaliteit tegen een competitieve prijs. We zijn destijds begonnen als een zelfstandige start-up met een jong team van pioniers. Een jaar later start VemaTrack met het selecteren van een geselecteerd dealernetwerk.

Kwaliteitsmerk

Inmiddels is VemaTrack uitgegroeid tot een kwaliteitsmerk dat zich volledig richt op rijwerk onderdelen van machines die hun werk moeten uitvoeren in de meest veeleisende omstandigheden. Bovendien hebben we een distributiecentrum in Maarheeze en Azië. Met ons brede assortiment kunnen we rijwerk onderdelen leveren van vrijwel ieder merk en type grondverzetmachine, of het nu gaat om graafmachines, bulldozers of andere machines.

We hebben veel kennis van de markt en de eindgebruikers en maken gebruik van de expertise van ons moederbedrijf Verhoeven International om producten te leveren waarmee je succesvol kunt zijn.

VemaTrack

VemaTrack rijwerk onderdelen bestellen bij Verhoeven Rijwerk

In de Benelux kun je voor de rijwerk onderdelen van VemaTrack bij Verhoeven Rijwerk terecht. Op www.verhoevenrijwerk.nl zoek en bestel je eenvoudig de juiste rijwerk onderdelen voor jouw machine. Je profiteert hier van scherpe prijzen en een snelle levering. Bestel je namelijk voor 15:00 uur op een werkdag, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Verhoeven Rijwerk logo

Vacatures

Heb jij altijd al willen werken in een familiebedrijf gespecialiseerd in grondverzetmachines en toebehoren? Bekijk dan onderstaande vacatures en wie weet zien we je binnenkort bij een van onze vestigingen in Maarheeze, Zeewolde of Ninove!