JOB X-PERIENCE DAY: ervaar het monteursvak bij Verhoeven!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan eens een kijkje achter de schermen nemen bij Verhoeven International. Wij organiseren een Job X-perience Day waarbij jij het monteursvak bij Verhoeven kunt ervaren! Kom mee sleutelen aan graafmachines en neem een kijkje in de digitale techniek achter de grondverzetmachines. We organiseren de X-perience Day op onze vestiging in zowel Maarheeze als Zeewolde. Je kunt gewoon bij ons binnenlopen!

Je bent van harte welkom op de volgende data:

  • X-perience Day Maarheeze (Noord-Brabant)
    Zaterdag 23 maart tussen 10:00 en 16:00
  • X-perience Day Zeewolde (Flevoland)
    Zaterdag 6 april tussen 10:00 en 15:00

Verhoeven International

Nog nooit van ons bedrijf gehoord? Laten we ons dan eerst even voorstellen. Verhoeven International is een familiebedrijf met meer dan 65 jaar ervaring in grondverzetmachines, uitrustingsstukken en rijwerk. We verkopen en verhuren enkel producten van absolute A-kwaliteit. Verder zorgen we ook voor onderhoud, reparaties en revisies waardoor de machines van onze klanten zo min mogelijk stilstaan.

Benieuwd naar ons volledige verhaal? Bekijk dan de animatievideo en ontdek in 1,5 minuut wie we zijn, waar we vandaan komen en welke ondernemingen deel uitmaken van Verhoeven International.

Wat kun je verwachten tijdens de Job X-perience Day?

Tijdens de X-perience Day vertellen onze eigen monteurs maar al te graag over hun passie en werkervaring bij Verhoeven. Onze monteurs zijn namelijk het kloppend hart van onze organisatie, die het werk draaiende houden. Je hoeft tijdens de X-perience Day niet alleen te luisteren, je krijgt ook de mogelijkheid om even mee te werken. Zo kun je die dag in de praktijk zien en ervaren hoe goed je bij ons aan jouw toekomst kan sleutelen én krijg je de perfecte indruk van onze organisatie.

In Maarheeze kun je ook meekijken met de monteurs van VTS Track solutions (onderdeel van Verhoeven International). VTS is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van rupsonderstellen en powerpacks. Je kunt een parcours afleggen met een van onze zelf bestuurbare en op maat gemaakte carriers.

En als je klaar bent met oriënteren, kun je zelfs een minigraver uitproberen in onze demobak!

Wij zijn op zoek naar jou!

Om onze kwaliteit door te zetten, zijn we op zoek naar monteurs. Monteurs die ons kunnen versterken en die we voor de lange termijn aan ons kunnen binden. Het mooie aan ons bedrijf is, dat we inmiddels meer dan 10 verschillende ondernemingen hebben. Dit resulteert dat we dus ook over verschillende monteursfuncties beschikken, namelijk:

  • Servicemonteurs: Als servicemonteur help jij zelfstandig klanten op locatie door het uitvoeren van service en reparatiewerkzaamheden aan hun grondverzet- en wegenbouwmachines en uitrustingsstukken.
  • Mechanisch monteurs: Als mechanisch monteur heb je ervaring in de technische branche en ben je flexibel ingesteld. Als monteur ben je verantwoordelijk voor het opbouwen, monteren, opstellen en controleren van werktuigen.
  • Allround monteurs: Als Allround monteur houd je je voornamelijk bezig met het repareren en onderhouden van grondverzet- en wegenbouwmachines. Verder repareer je ook uitrustingsstukken en rijwerken. Bij goed functioneren word je verder opgeleid tot keurmeester grondverzetmachines en mag je op locatie bij de klant servicewerkzaamheden verrichten.
  • Takeuchi opbouwmonteurs: Als opbouwmonteur ga je na een gedegen inwerkperiode meedraaien in een kundig en enthousiast team dat verantwoordelijk is voor het opbouwen en het voor aflevering gereed maken van grondverzetmachines van het merk Takeuchi.
Verhoeven Experience day monteurs

Ben je al nieuwsgierig geworden naar de vacatures die we open hebben staan? Neem dan eens een kijkje op: werkenbijverhoeven.com
Staan er geen vacatures open die passen bij jouw ambities? Stuur dan een open sollicitatie naar onze recruiter Kris Bax (kbax@verhoevenbv.com).

Hopelijk zien we jou op een van onze Job X-perience Days!