Ontdek Takeuchi & Schäffer op de Groene Sector

De Groene Sector Vakbeurs is hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. Dit jaar vindt de beurs plaats op 9, 10 en 11 januari in evenementenhal Hardenberg en Takeuchi Benelux en Schäffer Nederland zijn hier uiteraard aanwezig! Wij presenteren dit jaar verschillende machines op onze stand. Dit zijn ideale minigravers en shovels voor de groentechniek. Tijdens de Groene Sector kun je de machines komen bekijken. We lichten ze graag nader aan je toe!

Registreer voor gratis tickets

TB210R: compacte en veelzijdige minigraver

De Takeuchi TB210R is perfect geschikt voor smalle doorgangen en biedt uitstekende prestaties in kleine ruimtes. Dankzij de comfortabele zitpositie en soepele bediening kan deze compacte graafmachine moeiteloos worden bestuurd. Met een smalle bouw van slechts 750 mm is de minigraver geschikt voor vrijwel elke ingang.

Takeuchi TB210R

TB320: krachtige 2 tons minigraver met enorm hijsvermogen

De nieuwe Takeuchi TB320 is de opvolger van de TB219. Het is een zeer krachtige minigraver van 2 ton met indrukwekkende graafprestaties in zijn klasse. Bovendien beschikt deze minigraver over een aanzienlijk hefvermogen, wat mede te danken is aan de uitstekende stabiliteit van de machine. Daarnaast biedt de TB320 optimale toegankelijkheid tot alle werklocaties dankzij de uitschuifbare onderwagen, die verstelbaar is van 980 tot 1370 mm.

Takeuchi TB320

Bekijk ook de schäffer 2428-2

De Schäffer 2428-2 wiellader is dankzij de perfecte combinatie van vermogen, rijcomfort en betrouwbaarheid geschikt voor alle mogelijke toepassingen. De hydrostatische aandrijving levert hoge stuwkrachten bij een tegelijkertijd zeer laag brandstofverbruik. Daarnaast is de besturing van de wiellader zeer eenvoudig en intuïtief. Met meer dan 40 verschillende modellen biedt Schäffer altijd de juiste shovel voor werkzaamheden in de groensector.

Schäffer 2428-2

Meld je aan voor de groene sector 2024!

Heb jij zin om langs te komen op onze stand (nummer 691)? Meld je dan nu aan via onderstaande knop voor gratis tickets!

Wil je meer weten over de Groene Sector in Hardenberg? Bekijk dan de website.

Bestel gratis tickets via de Groene Sector website